Webdesign gebaseerd op jouw content

Van een goed verhaal naar een nóg beter design

Het ontwerpen van een krachtige, responsive website start bij Berkers Design altijd vanuit de inhoud. Je boodschap vormt namelijk het vertrekpunt, en daarom dient je verhaal goed en compleet zijn. Wanneer je de maten en details weet, pas dan kun je bepalen in welke jas jouw content gestoken dient te worden. Het is daarom van belang eerst duidelijk je visie, kwaliteiten, unique selling points en het doel van je website op papier te zetten. Waar nodig ondersteunt Berkers Design je bij deze eerste stappen.

Ja, ik wil een website!

Begin bij het kleinste scherm

Het beste resultaat met mobile first approach

Berkers Design ontwerpt je website altijd allereerst voor de kleinste schermen. Dat dwingt je als organisatie om na te denken wat er écht toe doet. Vanuit dit gebruiksvriendelijke ontwerp denk je na over de structuur, het ontwerp en de inhoud en trekken we het ontwerp door naar tabletformaat en uiteindelijk naar desktop.

Denk als een zoekmachine

Wij zorgen dat je goed te vinden bent

Berkers Design optimaliseert haar websites op basis van 3 pijlers; Techniek, Content en Autoriteit. Wij zorgen voor een snelle, goed opgebouwde website en bepalen samen met jou de unieke boodschap. Doordat we iedere pagina volledig SEO optimaliseren, zal de doelgroep jouw website direct kunnen vinden in de zoekmachines.

Heb zelf de touwtjes in handen

Werk vanuit een gebruiksvriendelijk systeem

Afhankelijk van de wensen van jou als klant ontwikkelt Berkers Design de op maat gemaakte website in het eigen CMS (Content Management Systeem) of in Wordpress. Vanzelfsprekend maken wij je wegwijs binnen het CMS, zodat je zelf altijd en overal je website kunt beheren en aanpassen.

Wij werken aan het succes van:

En jij kan daar binnenkort ook tussen staan

RedRockLegal
Totaal Kantoorinrichting
TVB Fijnmetaal BV
Nokidding Asten
Mellow Asten
MX Videos
Responsive website nodig en overtuigd van onze werkwijze? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken.
Ja, ik wil een website
Meer weten?