Maak succes mogelijk met een stevig merk

Merkontwikkeling is altijd maatwerk

Berkers Design gelooft in de kracht van een eerste indruk. Daarom helpen wij klanten zich professioneel én herkenbaar te onderscheiden in de markt. Met een unieke huisstijl en logo straal je vertrouwen, creativiteit en professionaliteit uit. Deze huisstijl zorgt voor een duidelijke herkenbaarheid en daarmee een grotere naamsbekendheid voor jouw merk, product of dienst.

Ja, ik wil een unieke huisstijl!

Bepaal je bestemming

Maak van je droom werkelijkheid

Hoe ziet jouw droomonderneming er over 5 jaar uit? Dit lijkt wellicht een rare vraag als het gaat over merkontwikkeling. Maar voordat een merk opgebouwd kan worden, adviseert Berkers Design iedere klant zijn bestemming vast te leggen. Met die kennis gaat onze vormgever aan de slag.

Stippel de gewenste route uit

Eerst definiëren, dan pas organiseren

Om je doelen te bereiken, dient de te varen koers vastgelegd te worden. Daarvoor dienen keuzes gemaakt te worden. Een heldere merkpositionering geeft immers houvast en sturing aan je merk. Berkers Design gaat graag aan de slag om een merk te creëren dat zich uniek positioneert en dat past bij jouw strategie.

Breng de juiste boodschap over

Wat is jouw creatief concept?

Nadat je merk en de strategie staan, is het tijd om je boodschap te communiceren. Middels een creatief concept helpt Berkers Design jouw merk, product of dienst zowel online als offline over te brengen op de juiste doelgroep. Hiervoor verzorgen we het concept, de creatie en de realisatie en creëren we designs waar consumenten verliefd op worden.

Blijf voortdurend ontwikkelen

Een sterk merk is namelijk nooit af

Het onderhouden van een merk is een doorlopend proces. Dat proces vindt zijn oorsprong aan de tekentafel, maar heeft vervolgens telkens de juiste aandacht nodig om bij je (potentiële) klanten top-of-mind te blijven. Een sterk merk is namelijk nooit af. Daarom helpt Berkers Design jouw merk keer op keer te (laten) verbeteren!

Wij werken aan het succes van:

En jij kan daar binnenkort ook tussen staan

RedRockLegal
Totaal Kantoorinrichting
TVB Fijnmetaal BV
Nokidding Asten
Mellow Asten
MX Videos
Wil je ook een unieke huisstijl met een krachtig logo? Of is je huidige bedrijf aan een nieuwe uitstraling toe? Wij helpen je graag!
Ja, ik wil een unieke huisstijl
Meer weten?