Hulp nodig bij een project?

Berkers Design, jouw partner in crime

Zit je op dit moment met een krappe planning of kamp je tijdelijk met een personeelstekort? Ook dan helpt Berkers Design je graag! Naast de realisatie van eigen projecten zijn wij ook in te zetten als freelancers voor jouw bedrijf. Zo haal je tijdelijk een ervaren kracht in huis!

Kortom, zoek je een creatieve designer met kennis van merken en communicatie en het vermogen om conceptueel te denken? Of heb je juist behoefte aan een front-end developer? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken!

Ja, ik heb hulp nodig.

"Berkers Design staat voor “afspraak is afspraak”. Hebben verstand van techniek en gevoel voor vorm. Voor ons een prettig bedrijf om mee samen te werken. Wat ons betreft nog voor een hele lange tijd!"

Tom van Zeeland & Frank Cuijpers - DeltaZuid, Branding Innovations

"Wij werken graag met Berkers Design samen vanwege hun creatieve vaardigheden. Met name op het gebied van User Interface Design en User Experience Design leveren ze snel en goed werk."

Michel Kusters - Tallest

"Berkers design luistert goed naar wat jouw wensen zijn en dit wten ze met haar professionele inzichten te verwerken. Ook nadat de website klaar is houden ze een oogje in het zeil. Het werken met Berkers design ervaar ik als zeer prettig!"

Nienke van de Mortel - NoKidding

"Het is ongelooflijk hoe snel Berkers Design de problemen met onze website wisten op te lossen. Ze zijn heel deskundig, secuur en ook nog eens prettig in de omgang."

Eric Helligers - Casa La Brugna

"Berkers Design graaft zich diep in de klant en het bedrijf om een uniek identiteit eruit te halen. Dat is hun kracht, om in één oogopslag te ervaren waar het bedrijf voor staat."

Evelien Thijssen - Evelien Foto & Ontwerp