Wij bloggen onder andere over

Merkontwikkeling, webdesign en een kijkje achter de schermen

5-9-2018

WordPress VS Lightspeed; Who Takes The Cake?

Ben je van plan om een webshop of website te starten? Dan zal je vast en zeker al even gekeken hebben naar welk CMS systeem je wilt gebruiken. In dit artikel gaan we het hebben over de verschillen tussen de CMS systemen WordPress en Lightspeed. Deze CMS systemen hebben allebei hun voor- en nadelen. Uiteindelijk gaan we kijken welke het beste bij jou zou passen en wat Berkers Design voor jou kan betekenen.

Lees verder

24-8-2018

WordPress VS Magento; De 2 CMS-systemen vergeleken

Opzoek naar het juiste CMS systeem om je webshop of website mee op te zetten? Dan zal je dit artikel interessant vinden! In dit artikel gaan we het namelijk hebben over de verschillen tussen de CMS systemen; WordPress en Magento, twee van de meest gebruikte CMS systemen van het moment. Deze twee CMS systemen hebben allebei hun voor- en nadelen. Uiteindelijk gaan we kijken welke het beste bij jou past en wat Berkers Design voor jou kan betekenen!

Lees verder

9-8-2018

Online webshop starten? Begin bij de basis

Het starten van een webshop is de laatste jaren enorm in populariteit toegenomen. Het verwachte online succes blijft helaas vaak uit, en dat is niet zonder reden. Het opbouwen en succesvol maken van een online shop is niet voor iedereen weggelegd. Een webshop vergt namelijk enorm veel inspanning, een juiste strategie en werkwijze en een tomeloze inzet. Niet voor een paar maanden, maar voor altijd. In dit artikel vertellen wij je graag meer over het starten van een online webshop, en hoe belangrijk het is dat je basis goed staat.

Lees verder

2-8-2018

Flyer ontwerp: de kracht van een professionele flyer

Een flyer ontwerpen? Zeker doen! Als je aandacht wil trekken voor jouw product of dienst, kan je dat gemakkelijk doen met een professionele flyer. In deze blog gaan we het hebben over de kracht van een professionele flyer, wat er zo belangrijk is bij een professionele flyer en wat Berkens Design, als specialist te bieden heeft voor als je een flyer zou willen laten ontwerpen.

Lees verder

17-7-2018

De belangrijkste e-commerce trends voor 2019

Met welke ontwikkelingen krijgen we in de tweede helft van 2018 en begin 2019 te maken op het gebied van e-commerce? Waarin moet jij je als ondernemer onderscheiden en waar moet je rekening mee houden? In dit artikel nemen we jullie mee in de overvloed aan trends en ontwikkelingen voor webshops, maar uiteraard ook voor websites.

Lees verder

17-7-2018

Logo ontwikkeling; wat komt erbij kijken?

Vaak de eerste indruk die je krijgt van een bedrijf, het logo. Om die reden ook heel erg belangrijk. Buitenstaanders moeten een goede indruk krijgen van jouw bedrijf, en een sterk logo helpt hierbij. Wat komt er allemaal kijken bij logo-ontwikkeling? Daar vertellen we je in dit artikel meer over.

Lees verder

11-6-2018

Een responsive website; de ins & outs

Iedereen heeft er weleens wat over gehoord of gelezen; responsive websites. Een term die veel gebruikt wordt in de webdesignwereld. Maar wat is een responsive website? En, waarom is een responsive website eigenlijk essentieel? In dit artikel geven wij je de antwoorden op deze vragen.

Lees verder

4-6-2018

Merkontwikkeling; tips om jouw merk of bedrijf te laten ontwikkelen

Eerder schreven we al over het creëren van een huisstijl. Een belangrijk onderdeel in jouw merk of bedrijf. Maar er spelen meer dingen rondom jouw merk of bedrijf die bijdragen aan je merkontwikkeling. Wij geven je in dit artikel een aantal tips om jouw merk of bedrijf te laten ontwikkelen.

Lees verder

10-5-2018

Visitekaartjes zijn belangrijker dan je denkt; waarom, hoe & voorbeelden

De titel verraadt het eigenlijk al; visitekaartjes zijn vandaag de dag belangrijker dan men denkt. Het fenomeen bestaat natuurlijk al jaren, maar toch mag het niet ontbreken in je strategie. Waarom is dat en hoe ziet een goed visitekaartje eruit? In dit artikel geven we antwoord op die vragen met daarbij een aantal creatieve voorbeelden.

Lees verder

4-5-2018

Je eigen webshop; waar moet ik op letten?

Je bent eruit; je gaat je eigen webshop starten. Je briljante plannen ga je in praktijk brengen met jouw eigen webshop. Al je plannen zijn al uitgedacht en je wil zo snel mogelijk van start gaan. Maar ho, niet te snel. Vergeet je niet een aantal dingen? In dit artikel vertellen we je waar je op moet letten bij het bouwen en onderhouden van je eigen webshop.

Lees verder