Aan de slag met een App

De User Experience is cruciaal

Vandaag de dag is het verkopen van je merk, product of dienst via een applicatie allesbehalve een overbodige luxe. Een slimme en mooie applicatie is daarbij fijn, maar de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid mag hierbij niet over het hoofd worden gezien. Berkers Design neemt je bij de hand en helpt jouw bedrijf bij de totstandkoming van een professionele app.

Ja, ik wil een app!

Van gedachte naar concept

En van research naar resultaat

Een applicatie ontwikkelen vraagt om een doelgerichte projectaanpak. Berkers Design biedt de hoogste toegevoegde waarde door samen met jou als klant een concept te realiseren welke aansluit bij de eindgebruikers. Dit doen we door het idee en de doelstellingen van de app helder te krijgen en te kijken welke functionaliteiten het meeste waarde toevoegen voor de eindgebruiker van de app.

Van concept naar prototype

Meer dan kleuren, patronen en lettertypes

Om de ‘workflow’ en de lay-out van je app te bepalen, maakt Berkers Design gebruik van wireframes. In één overzicht tonen wij de verschillende schermen die de gebruiker kan verwachten. Dit stelt ons in staat om de navigatie en de bijbehorende functionaliteiten te testen en waar nodig te verbeteren. Van daaruit ontwikkelen we een realistisch en klikbaar prototype.

Van prototype tot app

Een goed ontwikkelde app werkt op basis van ‘onzichtbare’ techniek

Het digitale tijdperk verandert zo snel en daarmee ook de verschillende technieken waarin alles gemaakt kan worden. Dit brengt niet alleen complexiteit met zich mee, maar zeker ook mogelijkheden. Dit houdt echter niet in dat de eindgebruiker een bepaalde techniek moet leren, maar juist dat de techniek in dienst staat van de eindgebruiker. Nadat het concept en de functionaliteit van de app is bepaald, maakt Berkers Design de app gereed voor gebruik.

Testen en optimaliseren

Verbeteren is goud waard

Voordat we de app succesvol lanceren in de app stores, is het testen en optimaliseren van cruciaal belang. Door voldoende tijd in te plannen voor het testen van de applicatie, verhelp je namelijk bugs en kun je controleren of alles aansluit met het ontwerp. Daarnaast geeft het je nieuwe informatie en inzichten om de app eventueel door te ontwikkelen.

Wij werken aan het succes van:

En jij kan daar binnenkort ook tussen staan

RedRockLegal
Totaal Kantoorinrichting
TVB Fijnmetaal BV
Nokidding Asten
Mellow Asten
MX Videos
Wil je ook een mobiele app?
Wij nemen graag samen met jouw de mogelijkheden door.
Ja, ik wil een app
Meer weten?