Kixx Jeans & More

Kixx Jeans & More

Webdevelopment

KIXX Jeans & More is de kledingwinkel van Someren met een breed assortiment van o.a. jeans, sweaters en knits.

Bekijk project
Pitfitness

Pitfitness

Merkontwikkeling & Webdevelopment

PIT Premium Fitness is in 2018 bij de Dutch Fitness Award uitgeroepen tot ‘Beste Personal Trainer 2018’ in de gemeente Loon Op Zand.

Bekijk project
Stichting IXL

Stichting IXL

Webdevelopment

Stichting IXL geeft sikkelcelpatiënten de regie over hun leven terug met praktische tools en programma’s. 

Bekijk project
Linc.

Linc.

Merkontwikkeling

Linc. is de nieuwe naam van ondernemersvereniging JONG! Deurne. Linc. - samen brengen van ondernemers & young professionals.

Bekijk project
Mellow

Mellow

Webdesign & development

Mellow, de kledingwinkel voor de moderne vrouw. Damesmode, schoenmode, accessoires en toebehoren.

Bekijk project
Valkhof Festival

Valkhof Festival

Development

Het Valkhof Festival, voorheen bekend als de-Affaire, is een jaarlijks terugkerend gratis festival dat deel uitmaakt van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten.

Bekijk project
De Pelgrim

De Pelgrim

Merkontwikkeling & Webdesign

De Pelgrim is het dorpscafe van Ommel waar je gezellig aan de bar de laatste nieuwtjes uitwisselt, een voetbalwedstrijd kijkt, een potje dart of gewoon een biertje drinkt.

Bekijk project

Sterk in merkontwikkeling, webdesign & development en appdesign

Ben je op zoek naar een onderscheidende huisstijl die past bij jouw bedrijf? Een responsive website die écht vindbaar is in zoekmachines? Of wens je een mobiele applicatie die jouw online doelstellingen overtreft? Berkers Design is de naam, aangenaam!

Merkontwikkeling

Berkers Design geeft merken karakter. Breng je product of dienst tot leven in de vorm van een unieke, krachtige huisstijl die aansluit bij jouw organisatie én doelgroep.

Meer over merkontwikkeling

Webdesign & development

Wij zetten het verhaal van jouw organisatie om naar een strak ontwerp en een gebruiksvriendelijke, responsive website die uitstekend vindbaar is voor je doelgroep.

Meer over webdesign

Appdesign

Met een op maat gemaakte app is jouw organisatie altijd en overal waar je doelgroep ook is. Berkers Design ontwerpt en ontwikkelt mobiele apps waarbij functionaliteit voorop staat.

Meer over appdesign

Wij werken aan het succes van:

En jij kan daar binnenkort ook tussen staan

RedRockLegal
Totaal Kantoorinrichting
TVB Fijnmetaal BV
Nokidding Asten
Mellow Asten
MX Videos

"Berkers Design staat voor “afspraak is afspraak”. Hebben verstand van techniek en gevoel voor vorm. Voor ons een prettig bedrijf om mee samen te werken. Wat ons betreft nog voor een hele lange tijd!"

Tom van Zeeland & Frank Cuijpers - DeltaZuid, Branding Innovations

"Wij werken graag met Berkers Design samen vanwege hun creatieve vaardigheden. Met name op het gebied van User Interface Design en User Experience Design leveren ze snel en goed werk."

Michel Kusters - Tallest

"Berkers design luistert goed naar wat jouw wensen zijn en dit wten ze met haar professionele inzichten te verwerken. Ook nadat de website klaar is houden ze een oogje in het zeil. Het werken met Berkers design ervaar ik als zeer prettig!"

Nienke van de Mortel - NoKidding

"Het is ongelooflijk hoe snel Berkers Design de problemen met onze website wisten op te lossen. Ze zijn heel deskundig, secuur en ook nog eens prettig in de omgang."

Eric Helligers - Casa La Brugna

"Berkers Design graaft zich diep in de klant en het bedrijf om een uniek identiteit eruit te halen. Dat is hun kracht, om in één oogopslag te ervaren waar het bedrijf voor staat."

Evelien Thijssen - Evelien Foto & Ontwerp
Wil je ook een unieke huisstijl met een krachtig logo? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een nieuwe website of app?
Laten we in gesprek gaan
Meer weten?